Verzenden

Alle bestellingen binnen en buiten Nederland worden verzonden door PostNL. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen we doorgaans binnen 1-3 werkdagen uw pakketje op de post doen. Let op: dit geldt alleen wanneer de items op voorraad zijn. Normaal gesproken levert PostNL vervolgens haar post vervolgens binnen 1-2 werkdagen na verzending.

LET OP:

Wanneer je een item besteld waar pre-order bij vermeld staat, dan duurt je bestelling in zijn geheel langer. Voor de pre orders met betrekking tot de handgemaakte kleding geldt er een levertijd van maximaal 12 werkdagen.

Andere pre order geplaatst? Hoe lang is voor ons vooraf niet te indiceren, omdat wij afhankelijk zijn van onze leveranciers. Heb je de order snel nodig? Dan adviseren wij om geen pre orders te plaatsen. De gehele bestelling wordt namelijk pas verzonden zodra het pre-order item binnen is. Mocht je bepaalde items van je order eerder willen ontvangen, dan dien je deze afzonderlijk in een aparte order te bestellen. Zo voorkom je dat de levertijd van de gehele order langer is. 

Twijfel over de levertijd van een product? Bij afwijkende levertijden dan de voorradige producten staat dit ten alle tijden vermeld in de productomschrijving van het product zelf.

Tarieven:

Brievenbuspakketje: 3,95
Pakket t/m 20 KG: 4,95 

Internationaal

Voorlopig is het ook mogelijk om te bestellen vanuit Belgie en Duitsland. Hiervoor gelden echter wel andere tarieven dan binnen Nederland. 

Tarieven Belgie en Duitsland:

Pakketjes t/m 2 KG: 9,00

 

© 2015 - 2021 4 baby en kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel